امروز
1398 شهریور 29
13 4

فروش گلیسیرین -بهترین قیمت گلیسیرین مالزی

خلاصه

فروش گلیسیرین (Glycerin) ساخت کشور های مالزی،آلمان،اندونزی آماده بار تحویل انبار تهران تولید کننده: مالزی،آلمان،اندونزی کشور: آلمان نوع معامله: نقدی بسته بندی: بشکه250کیلویی وخرده25کیلویی توضیحات: گلیسرین داروئی و صنعتی - **موجود در انبار تهران- شورآباد ** ** توجه فرمایید با توجه به نوسانات قیمت، معیار تعیین قیمت روز این ماده، تنها تماس تلفنی با کارشناسان فروش ارج شیمی می باشد.

فروش گلیسیرین خوراکی – فروش عمده گلیسیرین – قیمت گلیسیرین دارویی

فروش گلیسیرین خوراکی – فروش عمده گلیسیرین – قیمت گلیسیرین دارویی

Glycerol

Cas number: 56-81-5

فرمول شیمیایی: C3H5(OH)3

شکل ظاهری: مایع غلیظ، بی‌بو، مایع چسبناک است که مزه شیرین و غیر سمی است

نام‌های دیگر: Glycerin، Glycerine، پروپانتریول،1،2،3-Trihydroxypropane، 1،2،3-پروپانتریول

گلیسرول یک ترکیب ساده پلیول است.

ستون فقرات گلیسرول در تمام لیپیدهای شناخته‌شده به‌عنوان تری گلیسیرید یافت می‌شود. آن به‌طور گسترده‌ای در صنایع غذایی به‌عنوان یک شیرین‌کننده و روغنی و در فرمولاسیون‌های دارویی استفاده می‌شود.

گلیسرول دارای سه گروه هیدروکسیل است که مسئول حلالیت آن در آب و طبیعت هیدروسکوپی آن است.

کاربرد گلیسیرین در صنایع غذایی:

گلیسیرین در غذا و نوشیدنی ها به عنوان ماده ی جاذب رطوبت، حلال و شیرین کننده استفاده می شود و به حفظ غذاها نیز کمک می کند. هم چنین به عنوان پر کننده در محصولات کم چرب هم چون کلوچه ها کاربرد دارد و در نوشابه های الکلی نیز به عنوان عامل ضخیم کننده به کار می رود. از دیگر کاربرد های آن مرطوب کردن میوه‌های خشک (خشکبار) و محصولات نان و کیک است. در صنایع شیرینی و شکلات و بیسکویت مانع تبلور و کریستالی شدن می شد و باعث حل شدن رنگ ‌های خوراکی در محصول می شود.

کاربرد گلیسیرین در صنایع شیمیایی:

در ساخت مواد منفجره مثلنیتروگلیسیرین، در روغن‌کاری ابزارها و تأسیسات فلزی و نیز به عنوان ضد انجماد، کاربرد زیادی دارد

فروش گلیسیرین صنعتی :

شرکت ارج شیمیآمادگی خود را جهت دریافت سفارش‌ های خریداران به‌ صورت آنلاین از طریق وب‌ سایت خود، و ارائه بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت گلیسیرین گیاهی در اسرع وقت اعلام می دارد. 

خریدوفروش گلیسیرین مالزی در بشکه های 250 کیلویی فلزی انجام می پذیرد..



ویژگی ها


گلیسیرین (Glycerin) یا گلیسیرول الکلی است که واکس شیرین نیز گفته می‌شود، ماده ایست چسبناک که باعث انعقاد آب شده و طعم آن را شیرین می کند. این ماده دارای ۳ گروه هیدروکسیل که به هر مقداری در آب حل می‌شود؛ ولی در اتانول و دیگر حلال‌های آلی بسیار کم حل می گردد. این ماده، شفاف، بی‌رنگ، بی ‌بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب‌ گیر، آب از دست داده که به آلدئید دود کننده با بوی بد تبدیل می‌شود. تولید آکرولئین با این مشخصه راهی برای تشخیص آن است. این ماده با ترکیب با اسید های چرب، چربی می‌سازد.

ز گلیسیرین در صابون‌سازی، برای تولید صابون های شفاف و در صنایع بهداشتی و آرایشی استفاده می‌شود. در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین، برای روغن‌کاری ابزارها و تاسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جک های هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می‌شود.

از این محصول به طور گسترده ای در فرمولاسیون داروها استفاده می شود.

نظرات

ارسال نظر

5/5 0 0 0